WIJ GELOVEN IN VERHALEN. WIJ ZIJN STORYTELLING STUDIOS!

Algemeen: 085 - 303 37 86

Bram: 06 10 07 76 16

Daan: 06 31 94 35 16

Leeuwarden

Amsterdam

Top

Plakboek

  • All
  • Cartoon
  • Motion graphic
  • Whiteboard

Voor Fontys Hogeschool hebben wij een uitleganimatie gemaakt over het gebruiken van Open Access binnen de kenniseconomie. De animatie is gemaakt in de Cartoon stijl met een combinatie van de Motion graphic Stijl.

Cartoon / Motion graphic

Voor Falck Fire Services hebben wij een animatie ontwikkeld over The Story Behind the Story van Falck. Hier is een combi gebruikt van een Motion Graphic animatie stijl met de cartoon animatie stijl.

Cartoon / Motion graphic

Voor MTMO.nl hebben wij een uitleg animatie gemaakt in de cartoon stijl voor website.

Cartoon

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie gaat het totaal concept van Kryb op de zakelijke post markt.  

Whiteboard

Voor het project Radicale Zorgvernieuwing van het Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid hebben wij een animatie ontwikkeld in de cartoon stijl over het project ‘Leven Zoals Je Wilt’ https://www.radicalevernieuwing.nl/leven-zoals-je-wilt/

Cartoon

Voor MTMO.nl hebben wij een uitleg animatie gemaakt in de cartoon stijl voor website.  

Cartoon

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie gaat over de encryptie techniek achter de app.

Whiteboard

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie gaat het totaal concept van Kryb en welke voordelen de bedrijven en klanten hebben met het gebruik van de…

Whiteboard

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie gaat over het versturen van post via de app.

Whiteboard

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie gaat over de email functionaliteit.

Whiteboard

Voor Kryb hebben wij een reeks animaties gemaakt voor de lancering van de nieuwe communicatie technologie in de whiteboard stijl. Deze animatie legt de focus op de voordelen van de chat functionaliteit.  

Whiteboard

Voor Veiligaandeslag.nl is een bedrijfsanimate ontwikkeld in de cartoon stijl.

Cartoon

Wij hebben een motion graphic animatie video ontwikkeld over het pensioen in eigen beheer naar een oudedagsreserve. Bezoek de website van LOUWERS JAARREKENINGEN.

Motion graphic

Voor kinderpsychologen praktijk ZO!-zorgoplossingen is er een Whiteboard animatie ontwikkelt omtrent hun dienstverlening. Bezoek de website van ZO! zorgoplossingen.

Whiteboard

Voor Presio hebben wij een motion graphic animatie ontwikkelt omtrent hun dienstverlening als full service internetbureau. Bezoek de website van Presio.

Motion graphic
Top